sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Share

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Tue Dec 16, 2008 1:46 pm

    ha aku ade kote so aku start dulu bukan cam ko amat black mocca Laughing Laughing Cool Cool



    sape yang tak post gamba tuh korang xyah kutuk sbb dorang ade kote bukan cam korang yang xpost XD Like a Star @ heaven


    Last edited by En.Undent on Mon Dec 22, 2008 12:44 pm; edited 1 time in total
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 8:41 pm

    wakakaka..muke hodoh..ni pompan ke laki ni..ke mak nyah?
    muke mcm muke penghisap totey..giler hodoh..muntah aku CoolLaughing
    ni ke ko aiman..muke budak2..hodoh plak tu..panau byk CoolLaughing hodoh!
    avatar
    A m a t.
    Budak
    Budak

    Posts : 86
    Join date : 2008-12-08
    Age : 22
    Location : Chowkit.

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  A m a t. on Tue Dec 16, 2008 9:06 pm

    rambut serabai cam orang giler..
    hidung tumpol Laughing Cool
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 9:12 pm

    ko tgk la muke die..berdekak aku mcm mak nyah sangap totey..

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Tue Dec 16, 2008 9:12 pm

    ade panau ker? korang tote pendek Cool Cool Cool Laughing Laughing asal xletak gambar sendiri? gay Suspect
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 9:15 pm

    tu panau byk..x ngaku lak..

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Tue Dec 16, 2008 9:17 pm

    ye ker Suspect ko ni mate cap ape erk Suspect Suspect

    oi rambo buncit mne gamba ko Cool Cool Cool takot ker nak tunjuk perot buncit ko Cool Cool Cool Cool Cool
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 9:18 pm

    aku dah letak byk dah dulu..kat mespes lagi..pi le tgk..
    aiman aiman dah panau byk x ngaku lak..tu la ko ari2 isap air mani..kan dah ade panau CoolLaughing

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Tue Dec 16, 2008 9:26 pm

    rambo post sini la, baru ko ade kote Arrow myspace ko pon aku xtaw Cool Cool Cool Cool Cool
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 9:27 pm

    www.myspace.com/ahmad_sk8er
    pi carik sendiri
    dah le muke byk panau..x nak aku letak gamba aku dalam thread yg ade muke ko yg hodoh tu..

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Tue Dec 16, 2008 9:29 pm

    sbb ko xde kote Cool Cool Cool Laughing Laughing Cool Cool eh silap.. ko gemok.. kote termasok hilang di celah kangkang Cool Cool Cool Cool nampak cam lurah cipap Laughing Laughing Laughing Cool Cool
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 9:30 pm

    hahah aiman jeles tgk aku CoolLaughing
    ko tu baru form 2..mesti konek ko mcm ayam..seciput je..nk melancap pon gune 2 jari..
    kote kecik..pastu panau..x bleh blah CoolLaughing
    bayangkan kotey aiman berpanau mcm muke die yg hodoh tu..
    wakakakak CoolLaughing
    baper cm?
    2cm? ahahaa

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Tue Dec 16, 2008 9:33 pm

    Cool Cool Cool ko maknyah ape tau Cool Cool Cool Cool Cool
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 9:34 pm

    budak budak CoolLaughing

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Tue Dec 16, 2008 9:35 pm

    kote ko besar hanya penuh dengan lemak Cool Cool kote obesiti Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 9:37 pm

    kote ade lemak ke?
    x penah aku denga kote berlemak..
    ooo mungkin abg ko punye kote ade byk lemak..
    sebab tu ko tau..gile gemok abg ko..
    aku yg tough ni pon kote x berlemak..CoolLaughing
    avatar
    A m a t.
    Budak
    Budak

    Posts : 86
    Join date : 2008-12-08
    Age : 22
    Location : Chowkit.

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  A m a t. on Tue Dec 16, 2008 9:40 pm

    kote dia tumpol la ram Laughing Cool
    cam idong dia..bulu kote dia cam rambut dia Laughing Cool
    ada panau Laughing
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Tue Dec 16, 2008 9:41 pm

    wakakaka ade panau dari pale sampai totey CoolLaughing
    avatar
    A m a t.
    Budak
    Budak

    Posts : 86
    Join date : 2008-12-08
    Age : 22
    Location : Chowkit.

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  A m a t. on Tue Dec 16, 2008 10:11 pm

    bagi zidane blowjob pon msti xmo Laughing Cool
    man ko majok ker?? jgn buno diri Laughing Cool

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Wed Dec 17, 2008 12:30 pm

    yeah! aku da dapat gamba amat! Wink terer giler aku spy die Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Cool Cool
    jangan tergolek plak tengok gamba amat ni rambo! bace bismillah dulu Very Happy

    SCROLL KE BAWAH LAGI!

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    Suspect BAWAH LAGI

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .


    Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Smile Smile Very Happy Very Happy Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing
    avatar
    AHMAD™
    Budak
    Budak

    Posts : 89
    Join date : 2008-12-08
    Age : 25
    Location : tengah-tengah

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  AHMAD™ on Wed Dec 17, 2008 5:56 pm

    tu bukan amat la Suspect
    ko lupe ke amat baru 14 taun..pastu amat boncet + itam CoolLaughing

    En.Undent
    Banned (Entire Critical)

    Posts : 135
    Join date : 2008-12-07

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  En.Undent on Thu Dec 18, 2008 3:52 am

    tak tak.. tu gamba mase die mude2 xD Cool Cool Cool Cool

    Sponsored content

    Re: sape ade kote tunjuk gambar korang lah, sial laknat

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Sun Oct 22, 2017 12:55 pm